Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΛαχτΑΡΗσε..

Αφού κατάφερε να πείσει του πάντες ότι η κατά πολύ υποδεέστερη του Γιαγκελόνια είναι μια καλή ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού ενώ είχε πάρει διπλό στην Πολωνία βρέθηκε να χάνει εντός με το ίδιο σκορ, τότε θα πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την πρόκριση.

Οι παίχτες του ΑΡΗ φαίνονταν πως έκαναν τα πάντα για να περάσει η Γιαγκελόνια με τον Κούπερ να λέει στο τέλος του αγώνα χαρακτηριστικά ότι τον κούρασαν οι παίχτες του. Μετά απο αυτό καταλαβαίνουμε όλοι πόσο υπεροπτικά είδαν το παιχνίδι οι κίτρινοι που αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τσέζαρεκ κατάφεραν να κάνουν τους Πολωνούς να το γυρίσουν σε 1-2 την ώρα που στις εξέδρες υπήρχαν εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ Πόλωνων οπάδων και ΜΑΤ,η απάντηση του ΑΡΗ γρήγορη χάρη και στον διαιτητή με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι να εκτελείτε από τον Τσέζαρεκ και να ισοφαρίζει σε 2-2 σκορ που έδωσε τελικά και την πρόκριση στον ΑΡΗ.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στους γνωστούς άγνωστους ηλίθιους φιλάθλους των Πολωνών που μας απέδειξαν ότι η βλακεία στα γήπεδα δεν είναι Ελληνικό προνόμιο.


Υ.Γ. Ο Κούπερ με τα σκληρά του λόγια το άφησε να εννοηθεί "βάλτε μυαλό τώρα που είναι νωρίς".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: