Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Φωνή λαού οργή θεού..

Εσείς το μόνο που χάσατε είναι κάποια επιπλέον λεφτά στο λογαριασμός και φαντάζομαι δεν πείραξε και πολύ…. Αλλά λίγο εγωισμό δεν έχετε? Θα μείνετε στην ιστορία ως μέλη μιας ομάδας η οποία τα προηγούμενα χρόνια είχε σαρώσει οτιδήποτε υπήρχε σε κούπα εντός των τειχών και μετά την 5η θέση στο πρωτάθλημα καταφέρατε ( γιατί μόνο σαν κατόρθωμα μπορεί να γραφτεί ) να αποκλειστείτε από μια ομάδα που στοιχειωδώς να παίζατε θα την είχατε για πλάκα. Και τι καταφέρατε ? να μείνετε εκτός Ευρώπης από αρχές Αυγούστου!!!!!




Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.. καινούργια διοίκηση υπάρχει και ακόμα και σε τετοιυς καιρούς έσπρωξε πολλά λεφτά …. Τι θα πείτε να φάμε το προπονητή? Δεν το πάμε? Τι λέτε ρε? Ότι θέλετε εσείς θα κάνετε? Και μπράβο τα λογικά τα καταφέρατε. Τώρα όμως θα δείτε και τις συνέπειες.καμία δικαιολογία πλέον και είστε οι υπεύθυνοι γι αυτό που θα συμβεί από δω και πέρα.


Επειδή μιλάμε πολύ γενικά θέλετε και ονομαστικά ? Αντωνάκη μια χαρά πρόσφερες καιρός να δώσεις την θέση στον επόμενο. Μήπως μυριστηκαμε λεφτά με τον Μαρινάκη και αλλάξαμε απόφαση ….. ? Βασιλάκη αποφάσισε τι θα κάνεις μας κουρασες…. Αν θες να μείνεις επιτέλους παίξε και λίγο αλλιώς βρες ομάδα. Δεν παρακαλάμε κανέναν …. Εσείς πρέπει να παρακαλείτε να παίζετε στον ολυμπιακό.. Ντουντου πέρσι έκανες τις διακοπές σου ως "τραυματίας" και δεν λέγαμε κουβέντα..τώρα που είσαι ? ακόμα έχεις μείνει στις διακοπές ? Ντιογο …. Το μήνυμα το πήρες πέρσι από το κόσμο..τώρα θα το λάβεις και από την διοίκηση.

 
Λόγια λόγια λόγια.. κουραστήκαμε "παλικάρια" τώρα μόνο πράξεις. Μας γνωρίσατε από την καλή ….δεν θέλετε να μας δείτε και από την ανάποδη..

 
Υ.Γ. δεν νομίζω να θέλετε και κριτική για το παιχνίδι?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: