Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Kρίμα..

Πέρσι ήταν η Χέρενφεν όπου ο Πάοκ ήρθε 0-0 εκτός και 1-1 εντός με αποτέλεσμα να αποκλειστεί, φέτος ήταν ο Άγιαξ που τον απέκλεισε με 1-1 εκτός και 3-3 εντός, μπορούμε να πούμε ότι πλέον ο Πάοκ διακατέχεται από ένα ευρωπαϊκό κόμπλεξ ισοπαλίας όπου και 3-3 να φέρει εκτός έδρας στην έδρα του θα έρθει 4-4.

 
Πέρα από την πλάκα όμως, αν και το ψιλοπιστέυω αυτό, ο Πάοκ έδειξε με τις εμφανίσεις του απέναντι στον Άγιαξ ότι είναι για μεγάλα πράγματα και είναι ομάδα με τεράστια ψυχικά αποθέματα ικανή να γυρίσει οποιοδήποτε αγώνα. Το βράδυ της Τετάρτης όλα ξεκίνησαν τέλεια στο γήπεδο της Τούμπας με ένα σχετικά νωρίς γκολ του Βιερίνια και ένα πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τον Πάοκ με σκορ 1-0 και τίποτα να μην φαίνετε οτι μπορεί να χαλάσει την γιορτή των οπαδών του. Όλα αυτά βέβαια στο πρώτο, γιατί στο δεύτερο οι παίχτες του Πάοκ ξέχασαν να βγουν και άργησαν κανα δεκάλεπτο χρόνος αρκετός δυστυχώς για τους Ολλανδούς ώστε να κάνουν το 1-0 σχετικά εύκολα 1-3.Στη συνέχεια ο Πάοκ ξύπνησε απάντησε γρήγορα με τον Σαλπιγγίδη και μετά με κατάθεση ψυχής έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά ο Ίβιτς αστόχησε σε πέναλτι σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα, οι παίχτες του Πάοκ όμως δεν τα παράτησαν και αν και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στο 90' κατάφεραν να ισοφαρίσουν μα όμως ήταν πλέον αργά.

Μπορεί να αποκλείστηκε ο Πάοκ, αλλά κέρδισε τον κόσμο που τον είδε μια επιθετική ομάδα με ταυτότητα που ήξερε τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Είναι στο χέρι του Πάοκ να δυναμώσει περισσότερο και να πετύχει μεγαλύτερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: