Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μην το συζητάς...πάρε τον Γκαλάς..

Καλησπέρα σας, αφού έκατσα να δω λίγο το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Βόλσφμπουργκ (3-1 με γκολ των Ρουκάβινα και Γκάμπριελ καθώς και ένα αυτογκόλ) βλέποντας την αμυντική τετράδα με Μπιάρσμιρ δεξιά, Σαριέκι, Μελλίση στόπερ και Καντέ στα αριστερά σκέφτηκα το "θα περιμένουμε τον Γκαλάς" που είπαν από την ΠΑΕ.

Θα μου πείτε δεν κρίνουμε από τα φιλικά και δη το πρώτο, και αυτό ακριβώς ασπάζομαι και εγώ αφού τα μόνο που κράτησα ήταν το πρέσινγκ των παιχτών του Παναθηναϊκού και κάποιες ατομικές ενέργειες, ρε παιδιά όμως όσο έβλεπα κάτι ολέθρια λάθη από Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι δεν μπορώ να μην γελάω με την ανικανότητα αυτών των ανθρώπων που είναι στην ΠΑΕ. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις τον Γκαλάς και εσύ περιμένεις να ρίξει και άλλο τις απαιτήσεις? απο που κ ως που δηλαδή και να μην έρθει έχεις τον Σαρέγκι? για να μην πώ οτι θα έπρεπε να τα σκάσει και να φέρει και  Γκαλάς και ακόμα ένα γιατί αλλιώς πάλι αχ και βαχ θα έχουμε από την εξέδρα.

Πέρα από όλα αυτά βέβαια μεγάλο γέλιο έχει και αυτός ο νέος τεχνικός διευθυντής ο Φρέιτας που γυρνάει λένε με ένα κινητό στο χέρι κάθε μέρα στην προετοιμασία, στην γκόμενα μιλάει? γιατί για παίχτες ούτε λόγος και για να μην με λέτε προκατειλημμένο έχουμε και λέμε.
Μεταγραφές : Ένας μέχρι στιγμής ο Γκοβού με καμία συμβολή Φρέιτας στην μεταγραφή
Πωλήσεις : Εδώ είναι το μεγάλο γέλιο αφού μείναν ελεύθεροι Δάρλας και Μόρις, έφυγε δανεικός ο Ματός και μπορεί να φύγει δανεικός και ο Μουν, συγνώμη κιόλας αλλά αυτά τα έκανα και εγώ.

Εν ολίγοις βλέπουμε ότι ο άνθρωπος έχει βρει την καλή στον Παναθηναϊκό και δεν του λέει κανένας τίποτα κάνει διακοπές στην Ελλάδα και πληρώνεται κιόλας.

Αυτά λοιπόν με τον Παναθηναϊκό που αν θέλει να κάνει και φέτος το double θα πρέπει όχι μόνο να φέρει τον Γκαλάς αλλά και έναν δεύτερο και που είστε όχι τώρα, ΧΤΕΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: