Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

"Κοντά σε Γκαλάς"

Ένα δημοσίευμα του site "Footballplazza.com", η οποία επικαλείται πληροφορίες της εφημερίδας "Le Parisien" ήρθε να τραντάξει τα νερά στο στρατόπεδο των πρασίνων αφού σύμφωνα με αυτό ο Γκαλάς είναι μια ανάσα από το τριφύλλι.

Η ουσία είναι ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη αυτή την στιγμή στα χέρια του Γκαλάς αφού του Αμβούργου δεν ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ την ώρα που ο Παναθηναϊκός δίνει στον παίκτη 1,5 και ο ίδιος ζητάει 2  αλλά όπως φαίνεται θα αναγκαστεί να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του ώστε να βρει ομάδα.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Σύμφωνα με την "Le Parisien", ο Γουιλιάμ Γκαλάς είναι κοντά στο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, οι εκπρόσωποι του παίκτη συνάντησαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, χθες Πέμπτη, και μία νέα συνομιλία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα. 
 Ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αποδοχές 1,5 εκατομμυρίου ευρώ φέρονται να έχουν προταθεί στον άλλοτε παίκτη της Μαρσέιγ, ο οποίος, όμως, θα ήθελε κάτι παραπάνω. Όμως, μία συμφωνία είναι κοντά και ο Γκαλάς θα συναντήσει τους Σισέ και Γκοβού στην Ελλάδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: