Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αντί για Μπαμ.....Μπουμ-σονγκ

Τελικά ο Παναθηναϊκός κατέληξε μετά από χρόνια αναζήτησης σε ένα αμυντικό καλύτερο από αυτούς που είχε. Αυτό το λέω γιατί σε αυτή την περίοδο και με τα ονόματα που είχαν ακουστεί ο Μπουμσονγκ έρχεται ως μια πολύ καλή προσθήκη και τίποτα καλύτερο.

Δεν λέω ίσως πριν 3-4 χρόνια ένας τέτοιος παίχτης να μάζευε κόσμο στο αεροδρόμιο και να είχαμε πανζουρλισμό αλλά σίγουρα όχι τώρα γιατί τα πράγματα και οι εποχές αλλάξανε και όσο και αν ο Τζίγκερ προσπαθεί να αλλάξει και να το δείξει είναι μάλλον 4-5 χρονάκια πιο πίσω.

Ο Μπουμσόνγκ λοιπόν είναι ο εκλεκτός αν και τέταρτη επιλογή όπως είπε και ο Νιόπλιας (με τεράστια ειλικρίνεια τους ξεμπρόστιασε) και θα βοηθήσει στο συμμάζεμα της άμυνας, σίγουρα οι φίλοι του τριφυλλιού τρελαίνονται που χάθηκε ο Γκαλάς και πόσο μάλλον που χάθηκε χάρη ενός εγωισμού. Γιατί τα λεφτά υπήρξαν μετά την επιστολή Πατερά αλλά ο Τζίγκερ βράχος συνεχίζει τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις του που να θυμάστε θα τον μπλέξουν άσχημα προσεχώς και θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: